MasTaq Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) :mur: Witam mam pytanie jak podzielic Neostrade na 3 kompy... Mam Win XP i chce podzielic Neo na Jeden komp z win 98 a drugi Millenium .... Nie chce routera, są specjalne programy do dzielenia internetu !!!!!!!!!!! nie wiem jak sie nazywają :D prosze o pomoc (linki do tych programow) THX pozdrawiam :> Edytowane 9 Marca 2005 przez MasTaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 :mur: Witam mam pytanie jak podzielic Neostrade na 3 kompy... Mam Win XP i chce podzielic Neo na Jeden komp z win 98 a drugi Millenium .... Nie chce routera, są specjalne programy do dzielenia internetu !!!!!!!!!!! nie wiem jak sie nazywają :D prosze o pomoc (linki do tych programow) THX pozdrawiam :> 1319339[/snapback] taki program nazywa sie windows xp. wlaczasz udostepnianie polacznia sieciowego z ktorego masz internet. Do drugiej karty sieciowej podpinasz switcha a do niego reszte kompow. w reszcie kompow ip ustawiasz automagiczne. gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...