novakp Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Siema mam pytanko mam karte MSI FX5700 128MB nie wiem gdzie moge sprawdzić temperature GPU nigdzie jej nie maczy trzeba ściągnąć jakiś programik :blink: Drugie pytanko dotyczy napięcia na mojej płycie GA-7VA moge zwiększyć napięcie agp można przy tym grzebać czy lepiej nie ruszać z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_84 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Siema mam pytanko mam karte MSI FX5700 128MB nie wiem gdzie moge sprawdzić temperature GPU nigdzie jej nie maczy trzeba ściągnąć jakiś programik :blink: Drugie pytanko dotyczy napięcia na mojej płycie GA-7VA moge zwiększyć napięcie agp można przy tym grzebać czy lepiej nie ruszać z góry dzięki 1319813[/snapback] To napięcie AGP zostaw sobie w spokoju masz nową karte która wymaga 1,5v więcej niejest jej potrzebne.Wieksze napięcier potrzebują starsze karty i dlatego na starych płytach głównych agp ma wieksze napięcie. co do pokazywania temperatury to tez mam fx 5700 tyle że asusa i mi pokazuje temperature w zaawansowanych własniwościach karty jest taka zakładka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 nie kazda grafa ma czujnik temp........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novakp Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 mam taki programik do tej karty 3d turbo experience i jest tam miejsce gdzie pokazuje temperature ale nie ma nic heh myśle że w karcie pokroju MSI czujnik temperatury jest na 100% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novakp Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 hmm moze to wina biosu karty znalazłem biosik do miojej karty ale nie chce sie wgrać jak to zrbić z poziomu dosa? w tym 3dturbo experience to mi nic nie pokazuje pewnie chodzi o bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...