thoomas Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) mam problem ze sterownikiem do myszy razer diamondback pod windows98SE... :mur: zarowno ten ze strony producenta, jak i oryginalny z plyty.. nie dzialaja! mysz jest rozpoznawana i instalowana pod systemem jako zwykla "zgodna z HID" i kupa... nic nie mozna zmienic... kursor niby "jezdzi" po ekranie, ale instalowany sterownik od myszy jest martwy (nie pojawia sie nawet ikonka w tray'u) i wystepuje efekt akceleracji wstecznej... dodam tylko, iz sterowniki od razer'a instaluja sie bez bledow czy innych dziwnych komunikatow.. ma ktos jakis pomysl co zrobic by windows przestal uzywac swoich wynalazkow i zainstalowal te konkretne? :? konfiguracja: plyta glowna asrock k7vt6 z usb 2.0 proc amd 1,2 ghz 384mb ram gfx - nvidia fx5200 w ch** miejsca wolnego na dysku i takie tam... Edytowane 10 Marca 2005 przez thoomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOZAK370 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nareszcie nie jestem sam !!! Mam ten sam problem z swoim Razer Diamondback. Wielokrotnie pisalem e-mail do ludzi z pomocy technicznej a oni sprawdzili problem i dopiero teraz sie dowiedzieli ze mysz niedziala na win98se :mur: Przeciez takie sprawy to oni powinni sprawdzac przed wypuszczeniem myszy na rynek a nie teraz :mur: Ale niebede ich mieszac z blotem tylko w 4 e-mailu odpisali i przyznali mi racje ze niedziala itp. i ze mam sie uzbroic w cierpliwosc jak narazie czekam 2 miesiac na ich odpowiedz :angry: Niebe nic dopisywac do tego posta powyzej bo napisales wszystkie takie same problemy jakie ja mam. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...