Skocz do zawartości
thoomas

Razer Diamondback

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem ze sterownikiem do myszy razer diamondback pod windows98SE... :mur:

zarowno ten ze strony producenta, jak i oryginalny z plyty.. nie dzialaja!

mysz jest rozpoznawana i instalowana pod systemem jako zwykla "zgodna z HID" i kupa... nic nie mozna zmienic...

kursor niby "jezdzi" po ekranie, ale instalowany sterownik od myszy jest martwy (nie pojawia sie nawet ikonka w tray'u) i wystepuje efekt akceleracji wstecznej...

dodam tylko, iz sterowniki od razer'a instaluja sie bez bledow czy innych dziwnych komunikatow..

ma ktos jakis pomysl co zrobic by windows przestal uzywac swoich wynalazkow i zainstalowal te konkretne? :?

konfiguracja:

plyta glowna asrock k7vt6 z usb 2.0

proc amd 1,2 ghz

384mb ram

gfx - nvidia fx5200

w ch** miejsca wolnego na dysku i takie tam...

Edytowane przez thoomas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie nie jestem sam !!! Mam ten sam problem z swoim Razer Diamondback. Wielokrotnie pisalem e-mail do ludzi z pomocy technicznej a oni sprawdzili problem i dopiero teraz sie dowiedzieli ze mysz niedziala na win98se :mur:

Przeciez takie sprawy to oni powinni sprawdzac przed wypuszczeniem myszy na rynek a nie teraz :mur: Ale niebede ich mieszac z blotem tylko w 4 e-mailu odpisali i przyznali mi racje ze niedziala itp. i ze mam sie uzbroic w cierpliwosc jak narazie czekam 2 miesiac na ich odpowiedz :angry:

Niebe nic dopisywac do tego posta powyzej bo napisales wszystkie takie same problemy jakie ja mam. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi