bjabrzyk Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) właśnie nie moge go usunąć a tak poza tym znikneła mi luna z systemu i do wyboru mam tylko styl klasyczny wie ktoś jak przywrócić lune???? edit: no i po co było to ostrzeżenie :mur: :? Edytowane 10 Marca 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Luna sama zniknąć nie mogła. Musiałeś coś zrobić. Napisz dokładnie co zrobiłeś, że jej nie masz. Pisz poprawnie, popraw błędy w nazwie tematu i w poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Przecież bootvisa nawet się nie instaluje, czym się objawia ta niemożliwość usunięcia? Co do braku luny, sprawdź, czy włączona jest usługa "kompozycje pulpitu" albo jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) ok sprawdziłem włączyłem działa :lol: moderacja może usunąć temat p.s. sory za błędy jestem troche wkurzony Edytowane 10 Marca 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Usługi (albo uruchom msconfig.exe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...