bidi Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Witam Mam 2 pytania: 1. jak mianowicie zablokować dostęp do napędu optycznego w WinXp osobie której założyłem konto użytkownika z ograniczeniami, najlepiej aby tego napędu nie widziała w Mój Komputer. 2. Jak zablokować dostęp do Internetu i LAN-u w/w osobie ??? PS. Partycje są w FAT32 ale to przy napędzie nie ma znaczenia tak mi się wydaje. Kombinowałem trochę z ustawieniem kont ale za bardzo nie wiem co trzeba zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 wow jakie zainteresowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 co do dvd to czy probowales w menadzerze urzadzen odlaczyc naped dla danego profilu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...