greg505 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Witam przeszukalem juz forum i nic nie znalazlem. Mam HP PSC 1215 i w oprogramowaniu dolaczonym do drukarki nie ma opcji "drukuj w skali szarosci", wydrukowalem juz troche stron tekstu(czarnego) i ubylo mi tuszu kolorowego :mur: sciagnolem oprogramowanie do modelu 1315 ma duzo wiecej programow dodatkowych ale nadal w opcjach nie ma drukowania tyklo z czarnego tuszu. Moze ktos mi moze poecic ktore oprogramowanie bedzie pasowac do mojej drukarki i bedzie mialo ta opcje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Może czarny kałamarz nie jest poprawnie włożony, normalnie kolor nie powinien być przy tekście używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 no raczej krzywo bym go nie wlozyl ;) a to do konca nie byl zwykly tekst tylko skanowane dokumenty, wiem ze kiedys w starych hp'ku mialem mozliwosc drukowania w odcieniach szarosci. Jestes pewien na 100% ze podczast drukowania zwyklemgo tekstu uzywa tylko i wylacznie czarnego kardrdridza? bo jesli tak to nie mam sie czym przejmowac, na czas druku skanowanych dokumentow zawsze moge kolr wyjac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Pewien to ja nie jestem, wiem, że tusze te same co u mnie w 5550, sposób drukowania powinien być podobny. Drukowałem na 1315, wydaje mi się, że tam ta opcja była. Ale najlepiej byłoby znaleźć drugiego posiadacza 1215 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 juz sprawdzalem od 1315 i 1350 i nic :( tak wogole to do tych modeli oprogramowania sa bardziej rozbudowane (dodatkowe programy i wogole ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...