mr.floppy Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 poszukuje skinów do postaci z TO zna może ktoś z was jakiś dobry link :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Począwszy od wersji 1.0 do 3.15 nie spotkałem się z żadnymi dodatkowymi skinami. Na polskich serwerach się ich nie używało. A co do najnowszej wersji (3.22) to się nie najlepiej orientuje. Wogóle TO ma różne zabezpieczenia anty cheaterskie i wszelkie modyfikacje są utrudnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 BTW ty chyba fora pomyliłeś, tutaj mało kto zna tą gre, radze ci zajrzeć tutaj: http://forum.explosiv.pl/forumdisplay.php?forumid=62 Tam ci już wszystko dokładnie powiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.floppy Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 BTW ty chyba fora pomyliłeś, tutaj mało kto zna tą gre, radze ci zajrzeć tutaj: http://forum.explosiv.pl/forumdisplay.php?forumid=62 Tam ci już wszystko dokładnie powiedzą. thx. napewno tam wpadne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jakiś tydzień temu wypuszczono nowy pach do TacticalOps z numerkiem 3.4.0, ale działa on tylko na wersji retail (mod'owskiej nie obsługuje), mam wersję retail, ale partycję systemową ostatnio formatowałem przed instalacją systemu więc nie mam informacji w rejestrze dla TOps a żeby zainstalować patcha potrzeba tej informacji. Moje pytanie brzmi: Czy ma ktoś TO wersję retail i mógł by mi przesłać mailem informacje w rejestrze jakie on dodaje, pliz!!! http://explosiv.pl/sql/send.php?file=64218 dla tych którzy mieli taki sam problem jak ja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 napisz na forum explosiv.pl w dziale pomocy technicznej. Najlepiej to w ogole zainstaluj AoT od nowa. Huh, wczoraj mi 2 lata stuknely z TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDIT.pl Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Witam. Wie ktoś może jak zrobic aby gra Tactical Ops odpalał się w wersji Full Screen a nei w okienku na systemie Win Server 2003, gdyż niemoga tego znalesc?. Szukałem w necie ale nic niezdziałałem. BanDIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 włacz moze openGL - a wogole w ini jest zmienna stertfullscreen - daj na true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDIT.pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Jak włączyc open GL? T TO mam ustawione full screen. Helpa plz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giant704 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Cześć. Mam do was pytanie związane z grą Tactical OPS AoT. Mianowicie może ktoś opisać krok po kroku w jaki sposób postawic serwer do gry na necie? Podstawowe elementy posiadam tzn. stałe IP i gre, ale nie wiem co dalej. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 luknij na to forum i popytaj, jest to takie niezalezne polskie forum TO : http://forum.tactops.net/index.php? obecnie oficjalne forum jest offline, ale podobno za tydzien ma wstac [co za fatum fora podaja ;) ] adres tamtego forum (na razie bedacego offline) - forumto.explosiv.pl tam bylo duzo opisow dotyczacych stawiania serverow w dziale pomoc techniczna. nie wiem czy tematy z tamtego forum przetrwaja, na razie trzeba czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Gra ktoś jeszcze w TO? Było niedawno w CDA(150 nr), nie potrzeba już klucza. Gra jest przednia, jakby ktoś chciał zagrać, pisać na priv, mogę postawić serwer. Gram czasami z kumplem + boty. Tutaj mappacki, mody itp: http://www.spielwieseserver.de/include.php...d=30&type=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 jaka wersja? jaki nick? jaki klan??;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...