domel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam mam pytanie mam w kompie pamieci z opoźnieniem CL 2,5 zastanawiam sie nad kupnem jeszcze jednej kosci tylko CL 3 czy to ma jakies znaczenie ze obie beda inne nie bedzie jakiegos konfliktu?Czy zauważe różnice w działaniu obu tych pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No jesli jedna kosc to np. TwinMos, a druga np. KingKong to nie bedą sie lubialy raczej, sam dzisiaj opycham kumplowi TwinMosy do jego KingKonga i sie okaze :D napewno w dualu nie poskakaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 będzie działać tylko że oby dwie z tymi wyższymi ale zawsze można podkręcić P.S.Bart17 powiem ci że gdybym ja był tutaj modem to byś bana dostał piszesz mnóstwo postów nie wnoszących nic do tematu i posty sobie nabijasz za takie coś jest ban..... moderatorze ,administratorze pomyś nad ukróceniem tego jak to mechlik mówi "postfuckerstwa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 a coz takiego zlego napisalem? ze ide sprawdzic do kumpa czy dzialaja w celu pomocy koledze z forum? Poza tym ramy dzialaja, ale nie w dual chanellu. Poza tym co do nabijania to na mojej xywie starej mialem chyba 120 postow wiec mi to nie dziwne. Wiec sie nie podniecaj, ze znasz regulamin i postfuckerstwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 bjabrzyk: nie baw sie w moderatoro skoro sam nie znasz regulaminu czego jest przykladem wstawienie obrazka do podpisu. usun go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 powinny pojsc ci w dualu przy cl 2.5, chyba ze ta kosc z cl3 jest kiepsciutkiej firmy to wtedy z cl3. najlepiej wez taka kosc jaką masz pierwszą - najrozsądniejsze wyjscie. co do stabilności to moze nie pojsc ci dual, w najgorszym przypadku moze byc konflikt ramu z płytą tak jak bylo ostatnio u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...