lolipop Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam Mój problem o dziwo nie byl poruszany, a przynajmniej szukajka tak pokazuje Mam juz troche *.sis-ow, ale nie wiem jak to wgrać do telefonu. Jaki program do tego?? Do dzwonków, gier i wszystkiego innego tak samo. Pomoże ktoś najlepiej linkiem? Będę wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 jaka metoda chcesz wgrac... kabelek, BT, IR kabelek - w moj komputer pojawia Ci sie telefon i metoda przeciagnji upusc koiujesz i w telefonie za pomoca menadzera plikow instalujesz sis'y BT, IR - PKM na plik i wyslji do ... pobliski komputer i instalujesz ze skrzynki odbiorczej odwiedz KF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...