mikaelus Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam dziwny problem - qpiłem kilka dni temu to co w podpisie (proc i płyta), ale coś dziwnego się z tym dzieje. Otóż komp raz się odpala, raz nie. Jak już odpali to raz się winda wiesza, raz nie. Jak już winda pójdzie to wszystko działa. Nie wiem co to może być - miał ktoś kiedyś taki problem?!?! Może to zasiłka? Jestem w kropce, bo kompletnie nie mam pomysłu co może być przyczyną..... Help! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Nie chce Cie wprowadzac w blad ale mialem ta plyte razem z Thunderbirdem 1000 mhz i mialem podobne problemy -- 0 stabilnosci !! Skonczylo sie to wymiana na Asua a7V133 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Powodów może być wiele. Ale ja na tym mobo miałem podobne problemy i płyta w końcu wylądowała w serwisie - a naprawa polegała na zamianie jej na MSI KT266 - tak więc ... :( Ale może w Twoim przypadku to coś innego. Dodam jeszcze, że u mnie prawdopodobnie płyta uszkodziła się po instalacji WIndows XP (ale to mógłbyć zbieg okoliczności). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Powodów może być wiele. Ale ja na tym mobo miałem podobne problemy i płyta w końcu wylądowała w serwisie - a naprawa polegała na zamianie jej na MSI KT266 - tak więc ... :( Ale może w Twoim przypadku to coś innego. Dodam jeszcze, że u mnie prawdopodobnie płyta uszkodziła się po instalacji WIndows XP (ale to mógłbyć zbieg okoliczności). w jaki sposob uszkodzila sie ta plyta po instalacji wXP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Powodów może być wiele. Ale ja na tym mobo miałem podobne problemy i płyta w końcu wylądowała w serwisie - a naprawa polegała na zamianie jej na MSI KT266 - tak więc ... :( Ale może w Twoim przypadku to coś innego. Dodam jeszcze, że u mnie prawdopodobnie płyta uszkodziła się po instalacji WIndows XP (ale to mógłbyć zbieg okoliczności). w jaki sposob uszkodzila sie ta plyta po instalacji wXP? Pisałem, że to mógł być tylko zbieg okoliczności bo akurat po zainstalowaniu WinXP chciałem przypisać inne litery CD-ROM'om bo się mi CD wpierdzielił jako D a dysk miałem C E F. Operacja ta skończyła się tym, że CD-ROM'y w ogóle zniknęły. Walczyłem z tym jakiś czas i nic nie pomagało. Po kilku dniach zaczęły się jeszcze te dziwne objawy z tym, że komp albo wstawał i pracował OK, albo nie wstawał w ogóle i trzeba go było kilka razy odpalać. Konkretnie już nie pamiętam szczegółów wiem że w końcu oddałem tą płytkę do serwisu i wymienili mi na MSI KT266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Qrcze, nikt nie ma więcej pomysłów? Koleś mówi, że mu płyta na kilku procach normalnie działała - też jakiś kolo OC, bo zostawił mi na niej v-mod zamontowany(może to on powoduje jakiś błąd?). Co jeszcze mogłoby powodować takie wiechy?!?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ja tez miałem kiedys takie akcje (raz sie komp właczał raz nie). Po sprawdzeniu "wszystkiego" okazało się, ze procek był wadliwy. Wymieniłem na nowy i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...