zawada Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dostalem zadanie napisania programu: Napisz program, który wypisze wszystkie liczby pierwsze z zadanego przez użytkownika przedziału. Wykorzystaj własną funkcję określającą czy dana liczba jest pierwsza. Dodatkowo obowiazuje podzial na pliki naglowkowe i implementacyjne oraz makefile. I oto moje pytanie: Co to sa pliki implementacyjne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Co to sa pliki implementacyjne ?? 1322219[/snapback] Te w ktorych znajduje sie kod programu (np.: .c, .cpp)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Też bym tak przypuszczał. Ale jak zobaczyłem pierwsze zdanie postu: "Dostalem zadanie napisania programu", to miałem dylemat, czy czytać dalej :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) moge sie pomylic ale jak co to poprawcie: plik *.h #ifdef _test_h_ #define _test_h deklaracje podkreslam deklaracje klas ,funkcji itp czyli np. class A{ public: A(){} void p(); } #endif //tu koniecznie daj entera czasem sie cos sypie plik *.cpp #include<>//itd definicje: A::P(){ //cos tam } //i tak dalej rozumiesz?????????? Edytowane 16 Marca 2005 przez deuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...