flasht Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dobra... to, ze windows 2003/XP/2000 sie nie odpali po podmianie mobo, to juz przetestowalem zmieniajac mojego MSI KT4V na ABIT NF7-S r2... ale czy jest jakis sposob zeby jednak go ruszyc i zeby wykryl sobie mobo od nowa??? (nie chodzi mi o reinstalacje). Niestety moj NF7-S padl... (w sumie nigdy nie przepadalem za ta plyta) i teraz narazie (dopoki mi go nie wymienia) chcialbym wrocic do MSI KT4V... jest jakis sposob? :-/ A tak btw... ciekawe ze windowsy 9x jakos potrafia sobie poradzic z tym problemem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 napisz chociaz do ktorego momentu dochodzisz podczas ladowania systemu.....probowales tryb awaryjny? napisz cos wiecej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) napisz chociaz do ktorego momentu dochodzisz podczas ladowania systemu.....probowales tryb awaryjny? napisz cos wiecej <_< 1322663[/snapback] Z tego co pamietam to do momentu zadnego ;-) Znaczy nawet nie dochodzi do tej pierwszej animacji z latajacym paskiem na czarnym tle - poprostu reset... niezaleznie od trybu. Nie da sie czegos zrobic zeby sie zachowal jeszcze raz jak przy "przygotowaniu do pierwszego uruchomienia systemu" ? A tak btw... nowa ulubiona zabawa? Dopytywanie sie o szczegoly, ktore sa niepotrzebne? :P :D Jak ktos zna rozwiazanie, to wie o co chodzi, a jak nie zna, to nie musi wiedziec. Edytowane 12 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) płyta z winem i opcja naprawy. Edytowane 15 Marca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...