Skocz do zawartości
flasht

Windows 2003 I Zmiana Mobo...

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra... to, ze windows 2003/XP/2000 sie nie odpali po podmianie mobo, to juz przetestowalem zmieniajac mojego MSI KT4V na ABIT NF7-S r2... ale czy jest jakis sposob zeby jednak go ruszyc i zeby wykryl sobie mobo od nowa??? (nie chodzi mi o reinstalacje). Niestety moj NF7-S padl... (w sumie nigdy nie przepadalem za ta plyta) i teraz narazie (dopoki mi go nie wymienia) chcialbym wrocic do MSI KT4V... jest jakis sposob? :-/

A tak btw... ciekawe ze windowsy 9x jakos potrafia sobie poradzic z tym problemem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisz chociaz do ktorego momentu dochodzisz podczas ladowania systemu.....probowales tryb awaryjny? napisz cos wiecej <_<

1322663[/snapback]

Z tego co pamietam to do momentu zadnego ;-) Znaczy nawet nie dochodzi do tej pierwszej animacji z latajacym paskiem na czarnym tle - poprostu reset... niezaleznie od trybu. Nie da sie czegos zrobic zeby sie zachowal jeszcze raz jak przy "przygotowaniu do pierwszego uruchomienia systemu" ?

A tak btw... nowa ulubiona zabawa? Dopytywanie sie o szczegoly, ktore sa niepotrzebne? :P :D Jak ktos zna rozwiazanie, to wie o co chodzi, a jak nie zna, to nie musi wiedziec.

Edytowane przez flasht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi