krynek Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam! Może ktoś mi pomoże. Instalowałem u znajomego XP-ka i wszystko było dobrze póki go nie zamknął. Okazało się że mimo iż zasilacz jest ATX to pokazuje się komunikat "Można bezpiecznie wyłączyć komputer". Płyta główna jest na chipie VIA, grafika GF4mx440 64mb, monitor LCD Getawey. Czy miał ktoś taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral_wz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Siemu Start==>ustawienia==>panel sterowania==>opcje zasilania==>zaawansowane zarządzanie energią (APM) i tu musisz zaznaczyć "Włącz obsługe Zawansowanego zarządzania energią " i powinno być gites bynajmniej u mnie tak trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krynek Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Siemu Start==>ustawienia==>panel sterowania==>opcje zasilania==>zaawansowane zarządzanie energią (APM) i tu musisz zaznaczyć "Włącz obsługe Zawansowanego zarządzania energią " i powinno być gites bynajmniej u mnie tak trzeba :) 1322342[/snapback] Witam! Niestety w XP tego nie znalazłem. Jest Start-panel sterowania-opje zasilania-zaawansowane- i tu już nic nie ma na tematzarządzania energią (APM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral_wz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Nie "zaawansowane" tylko "zaawansowane zarządzanie energia(APM)" popatrz dobrze na tytyuły zakładek i jest tam taka napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krynek Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 W opcjach zasilania mam tylko cztery zakładki: Schematy zasilania Zaawansowane Hibernacja Zasilacz UPS, nie ma zaawansowanego zarządzania energią (APM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 włącz ACPI w bios.. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...