gucio1988 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Chciałbym stworzyć sieć wi-fi składająca sie z 6 uzytkowników.W mojej okolicy jest tylko jedna sieć bezprzewodowa(czy nie będzie to przeszkoda)Punkt dostępowy obcej sieci jest oddalony okolo 500m. Przejde do opisu sytacji. Ja jestem oddalony od pozostalych 5 osób okolo 150m w lini prostej( 5 osób mieszka w dwóch domach odalonych od siebie okolo 10m dokladnie przez droge).Jaki pakiet internetowy wybrać.Jak wysylac sygnał zęby oni tez mielie neta:) Jaki sprzet kupic. Punkt dostępowy będe mieć u siebie. do dwóch domów trzeba kupic po antenie bo kabla nie idzie pociągnąc bo przez droge:DDzieki za pmoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Poczytaj sobie inne tematy tutaj. 1 siec bezprzeowodowa to nie przeszkoda. W/g danych na calym pasmie 2.4GHz aby sygnaly sie nie pokrywaly moga istniec 3 a w/g innych zrodel 4 sieci. Trzeba tylko odpowiedni kanal transmisyjny ustawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 no ty chłopie myśl jak to zrobic bo CS czeka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...