wilczek Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Czy opłaca sie płacić ponad 140 zł za Volcano 7+ czy może zapłacić 90 zł za 7 Jak duża jest różnica wydajnośi pomiędzy nimi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mam Volcano 7 jeszcze nie uruchomiony wprawdzie bo nie mam jeszcze pamięci :x ale wygląd poprostu zwala z nóg normalnie kawał żelastwa wielki i ciężki bomba :D nie mogę się doczekać tych pamięci będą dopiero w środę :( OPŁACA SIĘ :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mam Volcano 7 jeszcze nie uruchomiony wprawdzie bo nie mam jeszcze pamięci :x ale wygląd poprostu zwala z nóg normalnie kawał żelastwa wielki i ciężki bomba :D nie mogę się doczekać tych pamięci będą dopiero w środę :( OPŁACA SIĘ :!:Dlaczego czekasz na pamieci ? Co one do tego maja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 no tak ale zastanawiam się na tym czy kupić 7 który ma wentyl 80x80 i ma ten czujnik temp, czy może dopłaćić 50 zł i kupić cały miadziamy 7+ z wentylatorkiem 70x70 i przełącznikiem prędkości. Jak ktoś z was ma 7+ to niech napisze czy jest głośny na max obrotach, a jaki ma min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...