Astral_Giordano Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Uszanowanie. Proszę o pomoc co powinienem mieć ewentualnie jakie kable kupić aby móc zgrywać filmy z kamery Panasonic, wejście na chinche, na twardy. Edytowane 12 Marca 2005 przez Astral_Giordano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 moze napierw powiedz jaka to kamerka bo panasonic to chyba mial "kilka" modeli :D pozatymjrsli jest to minidv to przez firewire najlepiej jesli analog to wystarczy tuner tv ,albo tv-in w karcie graficznej. Jesli sie myle to mnie poprawcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie mylisz się, sam mam anologowową i muszę kupic tuner tv ale nie wiem dokladnie jaki (tzn moze wiem ale nie znam szczegolow, jaka rozdzielczosc itp). Ktos mi pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 większość tunerów pracuje z takmi samymi rozdzielczościami.tylko do jednych jest kiepskie oprogramowanie ale mają lepszy obraz contetax lub ciut gorszy obraz bt 878 i masa programów.ewentualnie kup kartę graficzną z tv in lub vivo.Poszukaj było tematów o karta telewizyjnych.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dopiero co kupilem karte graf. Radeon 9800pro wiec nie chce znowu karty wymieniac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 no to katrę telewizyjną musisz kupić lub do montarzu liniowego video lub nie liniowego ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...