Piwko Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam mam mandrake 10.1 (Mandrakelinux-10.1-Official-Download-CD1.i586.iso) wersja na 3cd. Na torrencie widziałem jakiegoś powerpacka na 6cd+1Cd(jakies tam programiki). Jak mam wersje na 3cd to musze sciagać 7cd czy wystaczy jak bym sciagnoł od 4 do 7 cd? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1978 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 witam, no niestety nie wystarczy ściągnięcie tych płytek od 4 do 7, a zreszta pawer pack jest wersją płatną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 piractwo:))) PowerPack ma komercyjne jakies składniki czy cos takiego, stery do grafik, modemów itp. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a czy jest jakiś 10.1 darmowy, który moge sobie bez problema sciagnać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) No ba!, pewnie, że jest darmowy linux który mozna ściągnać....jak chcesz MDK 10.0 no to http://www.mandrakelinux.pl/produkty/pobieranie.php . Wersji 10.1 coś znaleść nie mogłem, ale google.pl chętnie poszuka z tobą:P Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez lori129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) 10.1 tam nie ma do sciagniecia za darmo :) wiesz, 10.1 mam bez problemu do sciagniecia i nie musze szukac, tyle ze juz nie chce piracic, mam dosc po windzie :) Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jak nie jak tak:) Wszystko za free:P ftp://mandrake.contactel.cz/Mandrakelinux...l/iso/10.0/i586 jest nawet katalog z 10.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czyli 10.1 nie jest darmowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 sciagnij lepiej ta dystrybucje. polecam... http://yoper.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Linux jest darmowy - licencja GPL. Tylko są robione równiż takie wersje za które się płaci, a wzamian dostajesz pomoc techniczną i różne dodatkowe oprogramowanie, no i piękne pudełko:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...