mlody_maniak Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Witam wszystkich , wiem że to dość nietypowe pytanie i nie powinno się tu znaleść, ale pilnie potrzebuje(dziś) wiadomości na temat roli servera i jego znaczenia w firmie, zwracam się z prośbą o jakieś linki albo cosik co by mi ułatwiło pracę , gdyż nie moglem nic znalesc przez te nasze kochane wyszukiwarki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 wybacz ale nie qmam albo Ciebie albo dziś mam taki dzień że nie qmam ;] chodzi ci o to na jakim sprzęcie ma byc serwer, jaką ma role pełnić (ip-masq,firewalling,apache), czy na jakim systemie ma działać ?sprecyzuj pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 chodzi mi o to jaka rolę pełni, czyli do czego się wykozystuje server w firmie tj. udostępniania internetu, przechowywania danych itak dalej, potrzebne to jest na referat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 masz: http://wiem.onet.pl/wiem/fts.html?q=serwer jak za mało to poszukaj gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 wiesz co nie chodzi mi o definicje słownikową lecz o coś obszerniejszego do czego się wykorzystuje jakie ma zadania i funkcje itd. to ba być materiał na referat, szukałem już pod roznymi haslami lecz w zwiazku z tym ze nie moge nic znalesc zwrocilem sie z tym do was z nadzieja ze ktos mi pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 no tak serwer przechowuje dane firmy kture ze wzgledu na swoja wartosc(tajemnica firmy) niemoga byc przechowywane na pojedynczych komputerach do ORT: ORT: ORT: kturych wiecej ludzi ma dostep(sprzontaczki itp.itd maga byc szpegeiem :D ) serwer tesz moze trzymac np strone internetowa serwer mail udostepniac internet bronic przed hakerami itd na referat to to nie starczy ale tpsa mnie wzywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 moglby ktos mi troche wiecej podac, pofatygujcie się troche please :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...