Emill/Fat-man Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 pomóżcie jeśli można. kupiłem sobie karte na aukcji: ProLink GeForce4 MX440 AGP X8 128bit 128MB VIVO. i dział wszystko lelegenacko tylko w grach niema modeli. czyli np w NFS underground jest otocznie wsztstko ale samochody są białe. zainstalowałem nowe. sterowniki i dalej to samo. czy to może b spowodowane że mam podstarzały komputer? mam: Amd Duron 800 Mhz 256 sdram płyta gł. KV7ZA AMD jest port tylko na AGP 4x ale to niema znaczenia no i dysk segate 80 gb w 3D markach nic prawie niewidać a diagnostyka direct x wykazuje wszystko ok. prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Zainstaluj nowe stery www.nvidia.com lub www.nvidia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emill/Fat-man Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 to niepomogło. ale tak niezupełnie modele są ale odrazu sie zawiesza gra. na starych sterach niema modeli a na nowych są ale sie zawiesza. czy to może być wina słabego procka? albo całego podstarzałego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 to wina grafiki, tzn samej karty badz sterow, przeinstalowales system po zmianie grafy? jak nei to przeinstaluj system, potem stery i jak grafika jest w porzadku to musi to dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emill/Fat-man Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 czyli procesor słaby niema nic z tym wspólnego może i tak...niemoge narazie zrobić formata. ale to chyba niemozę być uszkodzona karta graficzna, bo by wogóle chyba nie działała. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Jak miałem gf440mx, to miałem podobnie w BloodRayne. Też sądzę, że to stery. Popróbój rożne wersje (może jakieś alternatywne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...