themeler Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Kupilem od kumpla GeForce'a 2 MX400 64MB SDR RAM AGPx4, wlozylem go na plyte PcPartner (szczegoly nizej), karta nie dzialala w zadnej aplikacji 3D (w windowsie normalnie)... Wlozylem jeszcze raz karte zainstalowalem sterowniki 56.72 i teraz niby dziala - w ounter strike'u (i 1,5 i 1,6) na open GLwyglada wprost przepieknie: http://www.themeler.republika.pl/blad.jpg Właściwości płyty głównej: ID płyty głównej 11/05/1998-ITE8671-2A69JV3OC-00 Nazwa płyty głównej PCPartner EXA840/EXM835D/LXA842D/LXM836D Sprzet mam zlomiasty :P Celeron 366MMX 128SDR RAM Win2k Zasilacz 230WAT nieznanej firmy BTW. Probowalem tez z innymi dwoma GF2 i bylo to samo... Wczesniej mialem Rive TNT (Creative 3DBlaster) na PCI i dzialala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 e no co ty miodzio w ciemno - zasilacz chociaż nie wiem po co lepszy na taki sprzet O_O ale porzycz od kogoś i sprawdź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legionista90 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam ja mam mały problem posiadam karte grfaiczną Nivida Geforce 2 MX400 , w CS 1.6 płynnie chodziła mi na OpenGl w 32 bitach , ale pewnego dnia zaczełem sie bawić ustawienniami w grze i od tantej pory gra odtpala mi sie jedbynnie na softwerowej grafice w 16 bit :[ . Próbowałem to naprawić ale ciągle prz jakiej kolwiek zaminnie ustwień w CS.16 zakłądce VideO wyskauje mi komunikat " The specified video mode is not supported, the game will now run in software mode. Co mam zrobić ?? moze coś z sterownikami doradzcie ?? najlepeij na gg:2986084 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themeler Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Zainstaluj inne sterwowniki (pamietej zeby poprzednie usunac) najlepiej 56.72 WHQL i wywal plik config.cfg (steam\steamapps\wtoje@konto\counter-strike\cstrike\) BTW: Moze jakies inne propozycje? ^^ Nie mam od kogo pozyczyc zasilki :F, tacy zajebisci koledzy kolo mnie mieszkaja ze nie dadza :mur: Edytowane 14 Marca 2005 przez themeler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legionista90 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 sIEma juz wrzystko w porządku znalazłem sterowniki po 2 minutach po napsianniu tego postu :D pozdrawiam !! Defult grfika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...