Skocz do zawartości
themeler

Geforce 2 I Stary Komp

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem od kumpla GeForce'a 2 MX400 64MB SDR RAM AGPx4, wlozylem go na plyte PcPartner (szczegoly nizej), karta nie dzialala w zadnej aplikacji 3D (w windowsie normalnie)...

Wlozylem jeszcze raz karte zainstalowalem sterowniki 56.72 i teraz niby dziala - w ounter strike'u (i 1,5 i 1,6) na open GLwyglada wprost przepieknie:

http://www.themeler.republika.pl/blad.jpg

Właściwości płyty głównej:

ID płyty głównej 11/05/1998-ITE8671-2A69JV3OC-00

Nazwa płyty głównej PCPartner EXA840/EXM835D/LXA842D/LXM836D

Sprzet mam zlomiasty :P

Celeron 366MMX

128SDR RAM

Win2k

Zasilacz 230WAT nieznanej firmy

BTW. Probowalem tez z innymi dwoma GF2 i bylo to samo...

Wczesniej mialem Rive TNT (Creative 3DBlaster) na PCI i dzialala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja mam mały problem posiadam karte grfaiczną Nivida Geforce 2 MX400 , w CS 1.6 płynnie chodziła mi na OpenGl w 32 bitach , ale pewnego dnia zaczełem sie bawić ustawienniami w grze i od tantej pory gra odtpala mi sie jedbynnie na softwerowej grafice w 16 bit :[ .

Próbowałem to naprawić ale ciągle prz jakiej kolwiek zaminnie ustwień w CS.16 zakłądce VideO wyskauje mi komunikat " The specified video mode is not supported, the game will now run in software mode.

Co mam zrobić ?? moze coś z sterownikami doradzcie ?? najlepeij na gg:2986084 pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj inne sterwowniki (pamietej zeby poprzednie usunac) najlepiej 56.72 WHQL i wywal plik config.cfg (steam\steamapps\wtoje@konto\counter-strike\cstrike\)

BTW: Moze jakies inne propozycje? ^^

Nie mam od kogo pozyczyc zasilki :F, tacy zajebisci koledzy kolo mnie mieszkaja ze nie dadza :mur:

Edytowane przez themeler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi