michalnici Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam.Jak wiecie Abit nf7 ma 5 kanalowe wyjscie.chce aby z kazdego leciala muza a tu tylko z lewego i prawego.Stery mam najnowsze i program NV mixer.zna ktos powod tego??W razie jakby ktos urzyczyl swojej wiedzy to prosil bym o kontakt na gg 6263894.z gory DZIeki!! ps.mam kino domowe 5.1 i szkoda tych glosnikow kture nie graja!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 nie no ludze troche kultury moze masz topic o tym mobo .. eh winamp preference output dx allow hardware mixing - ile razy mozna :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 oki dzieki,przyznaje jestem idiota:/:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 oki dzieki,przyznaje jestem idiota:/:/ 1325069[/snapback] udowodnij ze nie jestes uzyjac nastepnym razem szukajki albo zagladajac do najbardziej obleganych tematow pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...