maciekG Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 szukam fabrycznego BIOSU do karty WinFast A350XT TDH, gdyz utracilem jego kopie zapasowa, a od czasu aktualizacji BIOSU karty na nowszy wiesza mi sie komputer, bylbym wdzieczny jesli jakas osoba dysponujaca ta karta badz BIOSEM przeslala mi go na majla, ja niestety nie jestem w stanie go znalezc w sieci a Leadtek nie odpowiada na mail pozdr. maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 :mur: :mur: :mur: Może byś ruszył wyobraźnią... A350XT TDH.. wiadomo jaka firma nazywa tak karty.. Leadtek.. wiec oficjalna strona leadteka.. i znalesc swoją karte:/ WERSJA NTSC BIOSu Wersja PAL BIOSu Tu masz linki bezposrednio do biosów.. a TU masz do oficjalnej strony leadteka.. :mur: :mur: EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam bios jeśli chcesz moge ci go podesłać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekG Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 paseq ja szukam jak napisalem fabrycznego BIOSU, tne do ktorego linka mi podales wlasnie wiesza mi kompa :) tak, czy inaczej dzieki surix jakbys mogl wyslac na mglowka@wp.pl naprawde bede wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Sorry że tak późno ale już wysłany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...