Neonix Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam, sprawa jest nastepująca chce nagrywać audycje Mocne Noce z radia Bis ale jest jedne problem nie wiem jak. Ale jest też drugi problem. Biska nadaje tylko do programu Windows Media Player wiec jakies plugi do winampa odpadają. Macie jakies pomysł jak to nagrać? z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Gold Wave poszukaj na google, znajdziesz; minusem jest to że progs jest płatny, ale mozna pobrac trail.. pozdro. a jak by ci sie nie chciało szukać ;) to masz go TU pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Lipa ten program nie da się nagrywać radia :/ Ja znalazłem program XMPlay 3.2 ale nagrywa tylko radia nadawana z shoutcasta :/ niestety radia z Bis nie nagrywa bo to nie ten format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziendobry Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 jest jeszcze program 3alab Iradio. jest na torrencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 ta goldvawe jak pisał poprzednik tylko zaznacz źródło dźwięku to co słyszysz........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Lipa ten program nie da się nagrywać radia :/ Ja znalazłem program XMPlay 3.2 ale nagrywa tylko radia nadawana z shoutcasta :/ niestety radia z Bis nie nagrywa bo to nie ten format. 1325830[/snapback] No jak to sie nie da.. nawet midi mozesz nagrac.. ustawiasz w nim What to Hear i lecą wszystkie dźwieki jakie grają.. toć mam ten progs i uzywam go.. Ustaw dobrze i potem pisz:/ format odbierania muzyki nie ma tu nic do rzeczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Pobawilem sie tym programe i udalo mi się. peseq WIELKIE DZIĘKI :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_tmw Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a ja mam problem z iradio. za kazdym razem jak proboje podlaczyc sie do ajkeigos serwera to wyskakuje mi monit o login i haslo do serwera... ma ktos tez taki problem albo wie jak go rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...