Spawacz Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 To tak :D nakręciłem z qmplem krutki film, potem za pomocą firewire zrzuciliśmy to do kompa. Plik został zakodowany w mpeg2 no i spoko został zgrany na cd, przenosze go do siebie i też wszyskto spoko. Dopiero problem zaczął się gdy otworzyłem ten film Adobe Premiere i go wyexportowałem. Okazuje się że jak go wyexportowało to ma on 3.6MB/s, no i wiadomo jaki jest tego skutek strasznie skacze. Próbowałem go kompresować różnymi kodekami itd. ale film nadal skacze tak samo, a jadyna zmiana po skompresowaniu to jakośc filmu no i ilość zajmowanego przez niego miejsca. Co zrobić aby film chodził płynnie ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 uruchom cinema playerem i sprawdź ile ma klatek na sek.lub jakimś innym programem.jeśli ma mniej niż 24 to znaczy że nie zdołaliście ich zgrać i straciliście je.... ewentualnie może z dysku odtwórz film :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Tzn. problem jest taki, że początkowo jest normalna prędkość, ale jak się ten film wyedytuje to tak spada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...