Snow131 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam! Jestem nowy na tym forum więc odrazu przepraszam jeżeli taki topic już był ale wszystkich jest ponad 1400 i nie jestem w stanie wszystkich przeszukać... Pytanie dotyczy tego że: obecnie mam 2 x Corsair 256 (333@400) w dualu. Czy po dołożeniu do nich jeszcze jednej kości Kingston DDR 512MB/333 spadnie wydajność? Jeżeli tak to czy znacząco? Nie będą się gryzły? Proszę o szybką odpowiedź. I z góry dziękuję... Jeżeli był już taki topic to sorry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 jeżeli pracują ci teraz w trybie DUAL to po dołozeniu 3 kości wydajność ci spadnie, co prawda niewiele. gryźć na 99% się nie będą, więc jeżeli potrzebujesz więcej ramu to śmiało dokładaj, a jeżeli zależy ci na szybkości to zostaw jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...