mickoz2 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam Mam na dysku XP i mandrake 10.1 problem polegaa na ty ze pod mandrakiem internet slabo chodzi osogam transerfy 3,3kb-4,5kbs, popdaczas gdy pod xp mam duzo wyzszy.NEt dostarcza mi moj serwer ktory stoii na strychu. Ma ktos jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 oczywiscie problemem jest to ze komputer stoi na strychu. dobrze ze podales ta informacje, bo juz myslalem co innego. rozwiazanie: znies serwer do piwnicy. transfer powinien wzrosnac do kilkudziesieci kilo. WIECEJ INFO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid. Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 oczywiscie problemem jest to ze komputer stoi na strychu. dobrze ze podales ta informacje, bo juz myslalem co innego. rozwiazanie: znies serwer do piwnicy. transfer powinien wzrosnac do kilkudziesieci kilo. WIECEJ INFO 1328191[/snapback] dobre, masz poczucie humoru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 no chyba kazdy wie ze grawitacja ma ogromne znaczenie w transferach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...