shakur_45 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 potrzebuje latwego w obsludze programu do ciecia filmu, cos na wzor avi splitter'a mam plik 1.3gb i musze podzielic go na 2 tak, zeby na dwie plyty sie zmiescil;] aha no i czy jest jakis inny program poza virtual dub'em, ktory umozliwia intergracje napisow trwale ? bo to tez musze zrobic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 VirtualDub Dzielisz ilość klatek przez 2. Suwak przesuwasz na wyliczoną wartość (polecam przytrzymanie Shift podczas przesuwania) i zaznaczasz markera, dajesz Video-->Direct Stream Copy później File-->Save as avi i z drugim kawałkiem robisz to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) VirtualDub Dzielisz ilość klatek przez 2. Suwak przesuwasz na wyliczoną wartość (polecam przytrzymanie Shift podczas przesuwania) i zaznaczasz markera, dajesz Video-->Direct Stream Copy później File-->Save as avi i z drugim kawałkiem robisz to samo. 1327458[/snapback] esh nie moge otworzyc tego filmu przez VD ( mam najnowsza wersje ):( mowi, ze cos tam nie tak z kodekami jest :? potrzebuje inny program chyba, ze jest strona, z ktorej bede mogl jakies pluginy sciagnac, zebym mogl odtwoerzyc film zapisany w xvid lud divx 5.0 Edytowane 14 Marca 2005 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 esh nie moge otworzyc tego filmu przez VD ( mam najnowsza wersje )mowi, ze cos tam nie tak z kodekami jest potrzebuje inny programużyj NanDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 esh nie moge otworzyc tego filmu przez VD ( mam najnowsza wersje ):( mowi, ze cos tam nie tak z kodekami jest :? potrzebuje inny program chyba, ze jest strona, z ktorej bede mogl jakies pluginy sciagnac, zebym mogl odtwoerzyc film zapisany w xvid lud divx 5.0 1328318[/snapback] To są różne VD VirtualDub 1.5.4 VirtualDubMod 1.5.1 VirtualDubMod_1_5_1_1a_all_inclusive VirtualDub-MPEG2 Otwierają prawie wszystko oprócz ASF -ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Bylo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...