jacek_mar Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam problem z akcess pointem DI-624. zrywa połączenie co kilka minut. zarówno radiowe jak i kablowe. czy ktos może ma pomysł jaka może byc przyczyna zrywania połaczenia przez ten router? pozdrawiam jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcik10 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) mam ten sam problem z tym routerem.. ja mam wersje c3 .na http://www.broadbandreports.com/forum/rema...89294~mode=flat jest topic o tym routerze . podobno rozlaczenia maja zwiazek z zasilka dostarczona do niego emule podobno tez zawiesza ten router.na stronie producenta mozna sciagnac nowy bios ktory usuwa ten problem Edytowane 15 Marca 2005 przez arcik10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_mar Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 jednak emule - nowy bios zalatwil sprawe. wielkie dzieki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...