boss991 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Witam otóż mam pewnien problem.Dzis rano załaczyłem komputer i ekran na monitorze był cały zniekształcony i mniejszy. Myślślałem ze cos poprostu poprzestawiało sie w ustawieniach w monitorze, jednak nic sie nie dam tam ustawic ( rozciagniety jest na maxa w pionie i poziomie). Jednak bawiąc sie w opcjach monitora ustawiłem odswiezanie 60hz i wszystko wróciło do normy. Wie ktos jaka jest tego przyczyna? Gdy odswiezanie ustawie powyzej 60hz ekran mi sie zniekształca i nic nie moge zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwias Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 witam a jeszcze niedawno byłeś szczęśliwym użytkownikiem lg f720p - to tak jak ja - po 3 tygodniach powędrowałem z monitorem do sklepu i wymieniłem na nowy a teraz też nie jest różowo...:( a jeżeli chodzi o twój problem to: 1. może masz zainstalowane jakieś dodatkowe oprogramowanie do ati (overclocking) - niekiedy powoduje błędy wyświetlania 2. 60 Hz a przy jakiej rozdzielczości?? 1024x768 powinien chodzić przy 85Hz nieodwołalnie 3 a jeżeli nic z powyższych to zostaje tylko sprawdzić monitorek na innym kompie i jezeli efekt się utrzyma to "Reklamacja " przyznam się że kupiłem ten monitor zbyt pochopnie i już teraz nikomu go nie polece:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...