Skocz do zawartości
Baaq_

Co z tym procesorem ??

Rekomendowane odpowiedzi

Jakis czas temu postanowilem odblokowac mnoznik na amdxp1600+... Niby sie udalo... Dokladniej: bylo kilka prob, kilkarazy wszystko zmywalem z procesora, czyscilem go z kleju, pasty, drugiegi kleju... W koncu sie dalo, mnoznik "dal sie zmieniac", ustawilem z BIOSie x9, tak aby uruchomic jako 9x166, udalo sie... Nastepnego dnia zachcialo mi sie przestawic na wyzszy, okazalo sie ze mnoznik jest przyblokowany... Za nastepne 2 dni mnoznik sam przestawil sie na 9.5... hmmm zero kontroli z mojej strony. Co zrobilem zle ?? Mostki sa polaczone dobrze, proesor jest raczej czysty. Chyba jedyna rzecza jaka moze byc nie tak to zlaczenie pierwszego mostka z literka L oraz z charakterystycznym trojkacikiem... Co zrobic ?? zerwac wszystko zyletka i zrbic jescze raz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis czas temu postanowilem odblokowac mnoznik na amdxp1600+... Niby sie udalo... Dokladniej: bylo kilka prob, kilkarazy wszystko zmywalem z procesora, czyscilem go z kleju, pasty, drugiegi kleju... W koncu sie dalo, mnoznik "dal sie zmieniac", ustawilem z BIOSie x9, tak aby uruchomic jako 9x166, udalo sie... Nastepnego dnia zachcialo mi sie przestawic na wyzszy, okazalo sie ze mnoznik jest przyblokowany... Za nastepne 2 dni mnoznik sam przestawil sie na 9.5... hmmm zero kontroli z mojej strony. Co zrobilem zle ?? Mostki sa polaczone dobrze, proesor jest raczej czysty. Chyba jedyna rzecza jaka moze byc nie tak to zlaczenie pierwszego mostka z literka L oraz z charakterystycznym trojkacikiem... Co zrobic ?? zerwac wszystko zyletka i zrbic jescze raz

Tu masz calkowita racje !

Nie wolno zwierac z literkami i znaczkami, wszedzie masz to zaznaczone.

Musisz again :o i to dokladnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...