Baaq_ Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jakis czas temu postanowilem odblokowac mnoznik na amdxp1600+... Niby sie udalo... Dokladniej: bylo kilka prob, kilkarazy wszystko zmywalem z procesora, czyscilem go z kleju, pasty, drugiegi kleju... W koncu sie dalo, mnoznik "dal sie zmieniac", ustawilem z BIOSie x9, tak aby uruchomic jako 9x166, udalo sie... Nastepnego dnia zachcialo mi sie przestawic na wyzszy, okazalo sie ze mnoznik jest przyblokowany... Za nastepne 2 dni mnoznik sam przestawil sie na 9.5... hmmm zero kontroli z mojej strony. Co zrobilem zle ?? Mostki sa polaczone dobrze, proesor jest raczej czysty. Chyba jedyna rzecza jaka moze byc nie tak to zlaczenie pierwszego mostka z literka L oraz z charakterystycznym trojkacikiem... Co zrobic ?? zerwac wszystko zyletka i zrbic jescze raz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 POwiem ci Thorn że jak na towjego kompa to masz strasznie niski wynik w 3D MArk 2001 ja na durnnie 600 @ 1008 i GeForce 256 na SDRAM miałem około 2800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 najwazniejsze to nie pomylic tematu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jakis czas temu postanowilem odblokowac mnoznik na amdxp1600+... Niby sie udalo... Dokladniej: bylo kilka prob, kilkarazy wszystko zmywalem z procesora, czyscilem go z kleju, pasty, drugiegi kleju... W koncu sie dalo, mnoznik "dal sie zmieniac", ustawilem z BIOSie x9, tak aby uruchomic jako 9x166, udalo sie... Nastepnego dnia zachcialo mi sie przestawic na wyzszy, okazalo sie ze mnoznik jest przyblokowany... Za nastepne 2 dni mnoznik sam przestawil sie na 9.5... hmmm zero kontroli z mojej strony. Co zrobilem zle ?? Mostki sa polaczone dobrze, proesor jest raczej czysty. Chyba jedyna rzecza jaka moze byc nie tak to zlaczenie pierwszego mostka z literka L oraz z charakterystycznym trojkacikiem... Co zrobic ?? zerwac wszystko zyletka i zrbic jescze raz Tu masz calkowita racje ! Nie wolno zwierac z literkami i znaczkami, wszedzie masz to zaznaczone. Musisz again :o i to dokladnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...