KamiKaze boski wiatr Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Witam. Chcialem się was - overclockerów poradzic , jaka plyte pod socked 478 najbardziej oplaca sie kupic. Najbardziej mi zalezy na tym , zebym nie mial problemow z zamontowaniem byczego Zalmana 7700 Cu ( 14na14cm wolnego miejsca , oraz min 1,7 cm od procesorwa wolnej plyty - bez zadnych tranzystorow). Jaka Plyte byscie mi poradzili , zeby nie przeplacic a móc z niej z dobrym rezultatem (overclockerskim oczywiscie :D) korzystac. Bardzo proszę o doradzenie. Moja obecna plyta to MSI 865 Neo2 , wiec ta nowa powinna byc lepsza ;) Wycofalem swoja propozycje , pomylilem nazwy plyty :lol: Edytowane 14 Marca 2005 przez KamiKaze boski wiatr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Co myslicie o takiej? ASUS P5GD1PRO - i915P, PCIex ? 1327777[/snapback] Jak byk jest to Socket 478 :lol: Co do tematu - Abit IC7/IC7-G Mam i sobie chwalę - mistrz świata w OC - nic dodać, nic ująć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No ok ale czy zmiesci sie na niej zalman 7700 :blink: ?? I czym roznia sie te dwa modele co podales - Ktory warto kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) @KamiKaze boski wiatr 1322657[/snapback] IC7-G ma sieciowke i 4 porty SATA a IC7 nie ma sieciowki i ma 2 porty SATA 1323273[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120073 Tez zamierzam ja kupic Ale guru Jak juz kupowac to lepsza Na technologi sie nie oszczedza ;) Powinien sie zmiescic, ale reki uciac nie dam Wiec moze jeszcze poszukaj i popytaj Edytowane 14 Marca 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 IC-7 nie ma kontrolera gigabit-lan i dodatkowego kontrolera s-ata , IC-7-G ma te dodatki i jest 100 zl drozsza od IC-7 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...