HugoZak Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Tak jak w temacie. Ineteresuje mnie jakie rozwiązanie jest lepsze. Jakie oa systemy maja wady i zalety. CO do czego lepsze, co polecacie, czego jesteście zwolennikami :) Prosze o odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 jesli tc jest od razu w coolerze/wentylu wtedy zostaje jesli po nagrzaniu kompa halas mi nie przeszkadza ... w przeciwnym wypadku tc do kosza i montaz potencjometru lub rezystorka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 jesli tc jest od razu w coolerze/wentylu wtedy zostaje jesli po nagrzaniu kompa halas mi nie przeszkadza ... w przeciwnym wypadku tc do kosza i montaz potencjometru lub rezystorka ... 1327840[/snapback] Zdecydowanie sterowanie ręczne, zwłaszcza jezeli chodzi o chłodzenie proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 TC jest rozwiązaniem w miarę dobrym przy wentylatorach wydmuciach!ących. Wentylator kręci się wtedy odpowiednio do temperatury i nie hałasuje. Przy nawiewach lepiej zrezygnować z TC, ponieważ nawiewać ma powietrze zimne, a jak w pobliżu TC jest chłodno to wiatrak będzie się ledwo kręcił. Jeśli ktoś ma kasę na panele lub regulatory to zawsze lepiej mieć wszystko pod kontrolą. Jak za gorąco - podkręcasz i tyle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Na procku mam ręczne, buda i zasilacz TC. Sprawdza się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...