Miszcz342 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Mam pytania dotyczace procesorow , czy poprzez złe rozlaczenie mostkow w procku on moze nie odpalic sie na plycie? Czy procesory z tej samej serii moga miec innaczej rozlaczone mostki? <_< :-P Ja mam procesor Athlon 2600xp Axda2600dkv3d a to jest procek Axda2600dkv3c http://www.gamepc.com/images/labs/rev-amp2600-designLG.jpg mostek L5 u mnie jest rozdzielony w 3 miejscach L11 tesh w 3 miejscach L3 w 2 miejscach reszta tak samo. Na kazdym innym obrazku w sieci nie znalazlem takich rozdzielen jak u mnie(a sprawdzilem sporo takich zdjec) czy to jest porawne.Moj procek nie chce dzialac (dostalem go od wujka on mowil ze nie wie czy jest sprawny ) czy przyczyna ze on nie dziala moga byc te mostki??? A tak poza tym czy mozna stwierdzic jakies uszkodzenie "golym okiem".Ile moze kosztowac ekspertyza w servisie co z nim jest? Edytowane 14 Marca 2005 przez Miszcz342 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 no pewnie że może nie odpalić a co do tych różnych mostków to chyba nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Odpowiedź krótka: Tak i Nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...