Olca111 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 nie wiedziałam gdzie to napisać więc piszę tu no więc mam athlona 2600 i 1.91ghz a teraz po ustawieniu optymalnych ustawień w biosie (czy jakoś tak :wink: )pokazuje ze mam athlona xp i 1.14ghz, co się porobiło?? <_< sprawdzałąm to też programem aida32 chyba tak się nazywał i też tak pokazywało, po formacie nic się nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 wejdz do biosa i ustaw ponownie na athlona 2600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olca111 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ale nie wiem jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 To bardzo proste. Wlanczasz komputer i naciskasz klawisz DELETE. Wyskakuje okno z roznymi opcjami i szukasz ADvanced Setting i szukasz CPU Frequency (ustawaisz tyle ile masz czyli 1,9Ghz) albo FSB (ustawiasz Fsb=166). potem Save komp sie restartuje i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olca111 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 dzięki już wszystko jest tak jak było :D masz u mnie piwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...