mos84 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) mam problem co chwile mi sie wyłacza net. po resecie kompa działa przez ok pół godziny i znowu siada. w dodatku czasem strony tak wolno sie otwierają ze szok, ale pliki sciagaja sie ok. mam 1mb/s Edytowane 14 Marca 2005 przez mos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birbag Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 1. Wiruchy masz ? czy nie korzystasz z takiego oprogramowania :lol: 2. Skanowałeś antywirami itp .. spybotami... ? 3. Hijackthis coś wykazał ? 4. Firewall jakiś - nie blokuje przypadkiem ? 5. Może masz proxy włączone / wyłączone ( to wyłącz / włącz na próbę ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam nortona internet 2005, co to jest hijackthis? skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birbag Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 http://hijackthis.de zassaj, przeskanuj, wklej tam loga potem - daj analyze może coś wykaze ... chodzi ogólnie o to żeby wykluczyć jakieś ewentualne "świństwo" co ci się mogło zainstalować, powodujące problemy co opisałeś no chyba że samo chello coś "nawala" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...