kubotka Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Pytanko Zainstalowałem sobie dysk SATA samsunga 160GB mam też ATA Seagate IV 40 GB Sprawdziłem w Everescie i ATA maksymalan szybkość UDMA5 działa w UDAM5 a SATA maksymalne UDMA6 działa na UDMA0 i jak to można zmienić??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 NO i co ??? Nikt sie nie zna ?????? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 NO i co ??? Nikt sie nie zna ?????? :blink: 1330246[/snapback] Znajdź se na sieci hutil i pozmieniaj co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Znajdź se na sieci hutil i pozmieniaj co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...