Xtreme_Pro Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Cześć. Mam nast. problem. Zainstalowałem foobuara v.0.8.3. oraz kx_project. Posiadam amplituner 6.1 podłączony do kompa (SB. live 5.1) za pomocą kabla SPDIF oraz win XP Profesional. Wgrałem confing "Marcina" do foobuara, skasowałem plik mod tak jak zalecał, przestawiłem na 44 kHz. Wyskakuje mi nast. błąd: Files\BitComet\Downloads\Vangelis - [1975] Heaven And Hell\02 - Heaven And Hell Part II.mpc" (0) ERROR (foo_output_asio(exe)) : foo_output_asio(exe).exe cannot be started. Przy standardowych ustawieniach gra. I jeszcze jeden mam problem. Po wgraniu kx_Project nie mogę oglądać filmów DVD. Po włączeniu filmu oraz programu Power dvd 6.0 pojawia mi się krytyczne niebieskie tło i muszę restartować kompa. Przy oryginalnych sterach jest ok. lecz są trzaski. Morze to jest wina mojej karty muzycznej. Np. oryginalne sterowniki ze strony creativa nie chcą się instalować. Tylko stare z płytki... Jeśli jesteś wstanie mi pomuc będę dozgonnie wdzięczny. Wydałem kupę kasy na sprzęt i nic nie gra tak jak powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Po pierwsze: zwracaj uwagę na błędy ortograficzne. ("morze" i "pomuc" razi w oczy) Po drugie: powinieneś to napisać w temacie o KXach, ten przyklejony, u góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...