hadzia Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Witam Potrzebuję program, którym mógłbym nagrywac film prosto z ekranu mojego monitora. Chodzi mi tu o nagrywanie tego co sie dzieje na monitorze (w grze :D ). Chciałbym nagrac sobie fragmovie ale niewiem za bardzo czym. Najlepiej byłoby taki program który by nierobił kompresji do avi w locie, bo wtedy nieda sie grać, bo komp jest zajęty kompresją i gra sie tnie =/ Miał ktos kiedyś z was stycznośc z takim czymś ? Aha ... program niemusi być koniecznie darmowy ;] - Camtasia odpada... za wszelkie propozycje wielkie THX ! Edytowane 14 Marca 2005 przez hadzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadzia Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 SOMEONE ? :| :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jesli do gier to tylko Fraps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 A nie do gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nie do gier to ja polecam CamStudio sam nim nagrywam i nie mam jakiś poważnych zastrzeżeń.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...