kuwerty Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Mam ostatnio nastepujacy problem z korzystaniem z IE. Nie wiedziec czemu pewnego pieknego dnia chcac wpisac cos po polsku do wyszukiwarki ona pokazala mi dziwne znaki zamiast polskich zakretasow (w Windowsie oczywiscie wszystko jest ok). Np. jak chce wpisac "łódź" to pisze "Bódz" :blink: . Szukalem juz wszedzie i nigdzie nie znalazlem czegos co by mi moglo pomoc. Krotko mowiac Jezyki w Opcjach Internetowych nic nie daja (mam ustawione polski), ani Kodowanie w menu Widok (mam teraz automat, ale zmiana na zadna z opcji nic nie dala). Co ciekawe ja widze wszystkie polskie znaczki poprawnie i problem pojawia sie tylko wtedy kiedy ja chce cos wpisac np. do wyszukiwarki. Co jeszcze dziwniejsze moge przekopiowac polski tekst i to dziala :huh: . Poki co obszedlem delikatnie problem wrzucajac do paska skrot do Googli (sie znaczy okienko edycyjne), a tam o dziwo moge uzywac polskich znaczkow. Niby juz przerzucam sie na Frajerfoksa ale czasem jeszcze korzystam z IE, wiec jesli ktos z Was spotkal sie z takim problemem prosze o porade. Z powazaniem JA Edytowane 15 Marca 2005 przez kuwerty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ad aware spybot.jakiś antyvrius........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 A nie instalowaleś zadnego toolbara lub cos tym stylu? Czesto takie programy "kradna" polskie znaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuwerty Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 To byla wina toolbara. Nie myslalem ze to moze takie cuda wyczynic :? . Dzieki chlopaki. Z powazaniem JA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...