golon Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam !!! wszystkich forumowcow !!! mam taki problem mianowicie stale mam w edonkeyu w konsoli wiadomosci typu "your ip is blacklist" lub "your net is advertized" itp... dzieki wam mam juz odblokowane porty 4662 !!! :-) ale nadal nie wiem dlaczego jest tak jak jest kumpel mi powiedzial ze cos zlego udostepniam ??? a co ja takiego mam mp3 filmy teledyski itp... wszystko to mam z sieci wiec inni to udostepnili wiec oni moga a ja nie ???? to co ja mam udostepnic ????? prosze o pomoc ale troche dokladniejsza niz widze u innych jedno zdanko !:-) prosze podpowiedziec mi precyzyjnie i z gory juz jestem wdzieczny bardzo bardzo !!!! pozdro i do uslyszenia na forum..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 A moze jestes w jakies sieci osiedlowej z jednym ip na swiat. Ktos nabroil zbanowali go i zarazem kazdego kto korzysta z tego ip... Napisz skad masz neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 może masz spaczowanego ;) edonkeya lub jakiś program ograniczający up load. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golon Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ja mam neo ale mam 3 kompy poprzez router SMC7204 BRA jak bym umial to bym w nim ustawil dla pozostalych kompow 4662 off lub cos innego jak bym mial dokladne screeny lub instrukcje od kogos kto sie orientuje w tych zwrotach technicznych internetowych ktore sa w routerze a w dodatku po angielsku ....???!! :-( chyba mam przekichane i tak juz zostanie a szkoda tak czasami ladnie sie sciaga 89 KB/s ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...