domin8 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam! Mam problem z prockiem, ma on półtora roku i do tej pory nie miałem z nim problemów. Nigdy nie był podkrecany. Otóż podczas otwierania programów wydajność dochodzi do 100% i tak już zostaje:( Musze ponownie uruchamiać kompa bo sie muli strasznie!! To nie wina systemu na bank. Moze mi ktoś poradzic co mam zrobić?? Czy liczyć się z tym, że powinienem kupić nowy?? ASUS P4V800-X, CELERON2,4 512RAM, RADEON 9200, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 To mi wyglada na jakiegos trojanka albo wirusika. Przeskanuj kompa programem antywirusowym do tego jeszcze dorzuc ad aware i spybota. Zadbaj tez o najnowsze poprawki do systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 mój koleś miał podobny problem i miał wirusa który spowalniał mu komp o 60% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin8 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Juz próbowałem:( Niestety to nie wina systemu ( jest czyściutki) Jest to Celeron *86 Family 15 Model 2 Stepping 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...