Tallib Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Mam pewien problem może ktoś z Was będzie umiał mi pomóc: Jest tak. Wiadomą rzeczą jest że jeżeli chcemy oglądać film na tv to musimy przestawić w opcjach ekranu na tv jako podstawowy. Podczas odtwarzania filmów ekran na monitorze robi sie czarny widać tylko napisy i menu programu którego używamy do oglądania filmów[sUBEDiT]...i wszystko byłoby ok-gdyby nie zrobiło się coś co przytrafia mi sie już drugi raz.Mianowicie jeżeli odtworze np.teledysk [ekran podstawowy jest ustawiony na monitorze] to klikam na plik np mpg. prawy przycisk odtwórz na moim tv i teledysk sie odtwarza[tak powinno być-bo opcja jest zintegrowana z powłoką jak np winrar itp.] ale tu dochodzi problem kiedy ponownie chce obejrzec film to jak przestawie tv jako głowny monitor to juz na monitorze nie jest ciemny obraz tylko normalnie widac film a na tv odtwarzany jest film ale nie ma napisów!!! Jeżeli chce zamknąc film to muszę patrzec sie na tv [tam zminimalizowac na tv równiez widac ustawienia programu a na monitorze nic]?? Może to jest opcja wmplayer i tam cos trzeba ustawić-po prostu się pokiełbasiło już drugi raz i nikt nie wie co zrobić...[/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 hmm.. moze sprobuj nowe sterowniki od obrazu wgrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Hmmm spróbuje.Ale czemu tak się dzieję?? Przecież nie można za każdym razem sterowników instalowac od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A teraz to już wogóle jest lipa-jak cokolwiek odtwarzam na tv to na monitorze nie mogę zamknąć programu tylko na TV musze się męczyć i celować w zamknięcie i minimalizowanie itp....co za SYF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...