bjabrzyk Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45192254 co o tym myślicie???? bo te pamiątki wydają się fajne i wogule ale nie bardzo wierze w te "333mhz bez zmieniania cl i napięcia :blink: czy to pójdzie na mojej płytce??? będe jechał na 2.7v bo moja płyta tyle obsługuje :lol: co o tym sądzicie opłaca sie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie takie rzeczy się widziało ;) miałem oemowe nanya 266 i latały 360 2-2-2 ;) starsze samsungi znane są z podobnych talentów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 acha czyli opłaca sie kupić???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...