Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sectror mam za 180z abita BE6-2 RAID BOX komplet :P

ale jestem z wawy

co do tej i810 to sobie chlopaki z cieibe jja robia , MAX to 50-60zl za to scierwo

primo:

-Ten Abit BE6-2 RAID to wersja na i815e? (ze zintegrowaną grafiką i dźwiekiem)

-Czy jest sprawny i Linux compatible?

-Czy da się wstawić Tulipana?

-Czy da się ustawić procesorowi Vcore nizsze nież standardowe (np 1.3 zamiast 1,65V)?

secundo: i810 czy i810e?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sectror mam za 180z abita BE6-2 RAID BOX komplet :P

ale jestem z wawy

co do tej i810 to sobie chlopaki z cieibe jja robia , MAX to 50-60zl za to scierwo

180 zeta ? oszlałeś ? za 180 masz nowego Abit BX133T z raidem (socket370), oczywiście w Actionie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cackiem to bym tego nie nazwał :lol: 

810 to nieudana kość, dużo za to nie weźmiesz

nie nazwał bym tego chipu nieudanym, poprostu jest zrobiony do płyt formatu microATX i wydaje mi sie ze sie sprawdza, chcesz mieć coś lepszego z lepszą grafiką to kupuj nie microATX a ATX, proste i logiczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D

Ja mam płytke taką jak w podpisie, chipset i815EP, działa zajebiście, regulacja fsb 0d 50 do 250 co 1

sprzedam za 200 zeta (jest na gwarancji)

:o to moze jakos sie dogadamy :o ? a co to jest za producent plytki i ile gwarancji ? i podpasi pod celerona 700 :) napisz na mejla co i jak :) moze sie dogadamy !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D

Ja mam płytke taką jak w podpisie, chipset i815EP, działa zajebiście, regulacja fsb 0d 50 do 250 co 1

sprzedam za 200 zeta (jest na gwarancji)

:o to moze jakos sie dogadamy :o ? a co to jest za producent plytki i ile gwarancji ? i podpasi pod celerona 700 :) napisz na mejla co i jak :) moze sie dogadamy !!!!!!!!

Producent: ABIT

Chipset : i815EP

Gwarancja ? nie wiem, jakies kilka miechów jeszcze

do celka 700 sie nadaje, no bo ja sam mam celka 700 i jest wykrecony na fsb 100 czyli 1050 MHz, acha sprzedać ją chce dopiero za jakieś dwa tygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypas !! to i jak ja !!! daj mi wiadomosc na mejla sector@space.pl i biore ja od ciebie podaj mi numer telefonu czy cos zebysmy pogadali i wezme ja od ciebie i wypas ze podkreciles celerona 700 do 1050 :) wypas tesh tak zrobic daj wiadomosc na mejla !!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nazwał bym tego chipu nieudanym, poprostu jest zrobiony do płyt formatu microATX i wydaje mi sie ze sie sprawdza, chcesz mieć coś lepszego z lepszą grafiką to kupuj nie microATX a ATX, proste i logiczne

Mylisz się. Ten chipset miał problemy z pamięcią. Instalacji Windowsa nie chodziła bez setup cor a nie wspominam o problemach z pamięcią konwencjonalną gdzie niektóre programy się wykładały bo nie było możliwości zwolnienia wystarczającej ilości tej pamięci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się. Ten chipset miał problemy z pamięcią. Instalacji Windowsa nie chodziła bez setup cor a nie wspominam o problemach z pamięcią konwencjonalną gdzie niektóre programy się wykładały bo nie było możliwości zwolnienia wystarczającej ilości tej pamięci

Oj, to Ty sie mylisz, nie raz instalowałem winde na chipsecie i810 i nie musiałem odpalać żadnego setupcor, poza tym pamięć konwencjonalna ? przecież to nie zależy od chipsetu tylko od systemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, to Ty sie mylisz, nie raz instalowałem winde na chipsecie i810 i nie musiałem odpalać żadnego setupcor, poza tym pamięć konwencjonalna ? przecież to nie zależy od chipsetu tylko od systemu

no nie całkiem. zobacz ile przy tej samej konfiguracji masz konwencjonalnej na bx i 810

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie całkiem. zobacz ile przy tej samej konfiguracji masz konwencjonalnej na bx i 810

Ja sprawdzilem - jest tyle samo, ucina tylko z rozszerzonej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sprawdzilem - jest tyle samo, ucina tylko z rozszerzonej.

Chyba to można sobie ustawić, co ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...