LuZaczek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Witam! Mam pytanie odnosnie tych kart a mianowicie doradzcie mi ktora lepiej wybrac zaznaczam ze kasy mi starczy na jedna albo na druga. Nie interesuje mnie TV-out karta mi czasem jest potrzebna do ogladniecia filmu, pogrania w jakies nowsze gry i oczywiscie w q3. Jakie macie pomysly??? Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Witam! Mam pytanie odnosnie tych kart a mianowicie doradzcie mi ktora lepiej wybrac zaznaczam ze kasy mi starczy na jedna albo na druga. Nie interesuje mnie TV-out karta mi czasem jest potrzebna do ogladniecia filmu, pogrania w jakies nowsze gry i oczywiscie w q3. Jakie macie pomysly??? Pozdrawiam :D bierz radeona i nawet sie nie zastanawiaj :!: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Nie wiem jaka jest wydajnosc Ati ale 420 jest troche lepszy od MX400 (wedlug mnie) wiec raczej wzial bym ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 kupiłem MSI GF4MX 420DDR to kompa ktory składałem na zlecenie (klient z góry mowił że na grach mu nie zalezy a chciał mieć markową kartę), puściłem 3DMarka dla testu stabilności i na Athlonie 1600+, sys bez żadnej optymalizacji, na sterach z płyty (dość starych) wyszło 4100 pkt w default test. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 MX420 DDR ma 64bitową szyne do pamięci co zmniejsza jej przebustowość(wersja SDR ma 128bit ale to prawie na to samo wychodzi bo SDR) R7500 ma wydajność na poziomie GF2ti i też może być w wersji SDR, osobiście doradzam dołążyć 30zł (albo mniej) i wziążć GF4MX440 lub radka 9000 (ale tu trzeba by więcej dołożyć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 chociaz jestem zwolennikiem nvidii to moge sie obiektywnie wypowiedziec na to pytanko .uznaje tylko pelne karty nvidiaa nie jakies mx i stanowczo doradzam kupienie ati radeona gdyz jest on bardziej zaawansowany w technologii a mx to polowa pelnych geforcow. JEZEELI GEFORCE MX VS. ATI..... TO STANOWCZO ATI RADEON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Nigdy nie bierz żadnych MX"ów bo to straszny chłam. A tak pozatym to lepiej weź jakiegoś G3 ti200 którego można dostać za jakieś 400zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 chociaz jestem zwolennikiem nvidii to moge sie obiektywnie wypowiedziec na to pytanko .uznaje tylko pelne karty nvidiaa nie jakies mx i stanowczo doradzam kupienie ati radeona gdyz jest on bardziej zaawansowany w technologii a mx to polowa pelnych geforcow. JEZEELI GEFORCE MX VS. ATI..... TO STANOWCZO ATI RADEON A czym np. jest bardzej zawansowany ten r7500 od MX420 :?: To MX jest nowszy i ma np. krzyrzowy kontroler pamięci LightSpeed II. Technologicznie te karty są równe(DirectX 7.0) ale niektórzy kupują nazwę a nie kartę. MX przecież to brzydko wygląda. Zadajcie sobie trochę trudu i poczytajcie wczesniej o tych kartach a dopiero wtedy wypisujcie takie farmazony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Z tych kart to kupiłbym.... nic :D Albo Radeon 9000 albo coś używanego.... Może używany GF3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...