Arturo Artolini Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 [/b] :mur: Witam! Mam mały problem ze zrobieniem prezentacji w Power Poincie. Nie jestem specjalistą w tym programie - stąd te pytania... Problem 1. Gdy wstawiam hiperłącze - zmienia mi kolor napisu - zdarzało się także że na tej samej stronie dwa hiperłącza położone w różnych miejscach miały różne kolory. czy jest możliwość kontrolowania kolorystyki? Lub przynajmniej ujednolicenia? Problem 2. Miałem wstępny projekt prezentacji, ale musiałem przeinstalować system. Gdy ponownie uruchomiłem prezentację - pozmieniało mi czcionki. Po zainstalowaniu ich - było wszystko OK. Pytanie? Jak zrobić aby prezentacja była otwierana bez tego problemu na każdym komputerze? Czy jest możliwość przerobienia tekstu tak aby nie sprawiał kłopotu ? Z góry dziękuję..... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoziom Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ej jak można zrobić kilka hiperłączy w power poincie?? Jak daje hiperlacze to mi wyskakuje takie cos i tam wpisuje cos, i puzniej jak chce dac hipelacze do innych slajdow to zamienia sie ten pierwszy:( przeciesz mozna dac wiecej hiperlacz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...