wróbel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mianowicie mam do zrobienie pracę na następujący temat: Projekcja przeźroczy.(zalety projekcji komputerowej) Pracę ma być wykonana w Powerpoincie jako pokaz slajdów.Ale potrzebuję do tego sporo zdjęć i informacji a w necie nic nie mogę znaleść :( Zna ktoś jakieś stronki gdzie zanajdę informację do tej pracy??Naprawdę będe bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) czyżby wszyscy byli w tym tak ciemni jak ja :D Czy niechcecie pomóc :? Edytowane 20 Marca 2005 przez wróbel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) google.pl Tam napewno coś znajdziesz Edytowane 20 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 czyżbyś nie czytał regulaminu że nie zakłada się tematów o pracach domowych ??!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 9. Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 w google szukałem i szukałem.....I to nIe jest prośba o "odrobinie zadania domowego"ale o minimalną pomoc jakimiś przydatnymi linkami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...