vesmir Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Witam Czy istnieje cos takiego jak uniwersalnie sterowniki do kamery internetowej ? i ew gdzie to znajde ? (win98) Mam kamere totalny noname zadnych oznaczen producenta itd nic help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 kamerka na USB? Nie ma jakis znaczków?! obawiam sie ze nie ma takich sterow, mozesz poprzegladac sklepy internetowe moze po wyglądzie znajdziesz taką jak ty masz. Mozesz ewentualnie posciagac sterowniki do kamerek creativa, logitecha, mediatecha i co tam jeszcze kamerki produkuje moze ktores spasują. Daj zdjecie tej kamerki moze ktos pozna model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vesmir Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Poza wielkim napisem S|E|B na kamerce i pudelku nie ma obsolutnie nic. Wyglada to mniej wiecej tak : ... Sprzet dziadostwo ;) wiem nie warto sie wczuwac ale 640x 480x i podobno kapitalnie radzi sobie z swiatlem itd (obraz bardzo dobry) wiec chcialbym to odpalic. Edytowane 16 Marca 2005 przez vesmir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 nic nie moge znalesc, nie mam pojęcia co to za cudo. Skąd to wytrzasnołeś? Jeśli ma czujnik na CCD to wielka szkoda ze nie ma sterow bo są o wiele lepsze od CMOSow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...