Skocz do zawartości
Gamec

Geforce 6200 Artefakty :/

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis dostalem geForce 6200 zakupionego na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44432326 podlaczylem poinstalowalem stery. I tu zaczely sie problemy na sterach z plytki (jakies uszkodzone przy instalacji pojawialy sie puste okienka :/) Wogole sie benchamrk nie wlaczal. Sciagnalem ze strony nvidi najnowsze stery instaluje i wlaczam 3dmarka 03. Na poczatku wszytsko ładnie (jestem po przesiadce z geforce 2 mx 400 64MB :P) Ale po jakies dwoch trzech testach pojawily sie artefakty, kropki na teksturach itp... Jak sadzicie jest to wina oprogramowania, zlej instalacji czy jakas wada karty? Prosze o szybka odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wiatraczka leci przyjemnie zimny chłodek :] pamieci sa w normalnej temperaturze. Jedynie ten radiator czy co to tam jest, jest dosc cieple

http://img02.allegro.pl/photos/oryginal/44...444323/44432326

Na zdjeciu takie srebne poludniowy-wscod od wiatraka :].

Sprzet mam dosc kiepski ale planuje niedlugo wymiane plyty glownej i zasilacza.

Athlon 1 ghz

256 ram

codegen 300w :/

plyta glowna K7T Turbo ver 3

Moze to byc spowodowane tym ze plyta glowna ma agpx4?

Edytowane przez Gamec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wyjeciu kabla z dodatkowym zasilaniem z karty graficznej artefakty zniknely, razem z nimi jednak spadly osiagi karty. Czy to pojawianie sie artefaktow jest zwiazanie z zasilaczem??? Prosze o szybka odpowiedz to dla mnie bardzo wazne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi