Gamec Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dzis dostalem geForce 6200 zakupionego na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44432326 podlaczylem poinstalowalem stery. I tu zaczely sie problemy na sterach z plytki (jakies uszkodzone przy instalacji pojawialy sie puste okienka :/) Wogole sie benchamrk nie wlaczal. Sciagnalem ze strony nvidi najnowsze stery instaluje i wlaczam 3dmarka 03. Na poczatku wszytsko ładnie (jestem po przesiadce z geforce 2 mx 400 64MB :P) Ale po jakies dwoch trzech testach pojawily sie artefakty, kropki na teksturach itp... Jak sadzicie jest to wina oprogramowania, zlej instalacji czy jakas wada karty? Prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Na tej aukcji nie widze nigdzie zapewnień ze karta poprawnie pracuje jako gf 6600. Więc moze nie być modowalna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Tylko ze ja jej jeszcze nie modowałem chciałem zobaczyc ile bedzie miala pkt jako 6200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Sprawdz organoleptycznie temp. GPU i MEM. Podaj reszte sprzetu wlacznie z zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Z wiatraczka leci przyjemnie zimny chłodek :] pamieci sa w normalnej temperaturze. Jedynie ten radiator czy co to tam jest, jest dosc cieple http://img02.allegro.pl/photos/oryginal/44...444323/44432326 Na zdjeciu takie srebne poludniowy-wscod od wiatraka :]. Sprzet mam dosc kiepski ale planuje niedlugo wymiane plyty glownej i zasilacza. Athlon 1 ghz 256 ram codegen 300w :/ plyta glowna K7T Turbo ver 3 Moze to byc spowodowane tym ze plyta glowna ma agpx4? Edytowane 16 Marca 2005 przez Gamec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Po wyjeciu kabla z dodatkowym zasilaniem z karty graficznej artefakty zniknely, razem z nimi jednak spadly osiagi karty. Czy to pojawianie sie artefaktow jest zwiazanie z zasilaczem??? Prosze o szybka odpowiedz to dla mnie bardzo wazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 lol, w jaki sposób ci ta karta sie wlaczyla bez dodatkowego zasilania ? moze na 6200 jest jakos inaczej, tak czy owak zasilka do wymiany :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Stawiam ze tn Codeshit nie wytrzmuje. Niby sprzecik nie jest az tak pradozerny ale nowe karty wymagaja juz dobrego zasilacza o czym swiadczy np. dodatkowe zasilanie. Pretestuj karte na jakims lepszym zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ano jakos wystartowala pojawia mi sie tylko komunikat ze wydajnosc karty zostala obnizona. Ale teraz bez dodatkowego zasilania tez mam artefakty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...