Kwiecień Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy warto jest kupować firmową obudowę? Ja moge kupić jakiegoś Tracera za 140zł lub Modecoma Fine za 180. Co lepiej wybrać? Czy jest jakaś różnica między tymi modelami (chodzi mi głównie o jakość zasilacza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy warto jest kupować firmową obudowę? Ja moge kupić jakiegoś Tracera za 140zł lub Modecoma Fine za 180. Co lepiej wybrać? Czy jest jakaś różnica między tymi modelami (chodzi mi głównie o jakość zasilacza) TRACER jest spox, sam mam TRACER Magnetic - juz nieco zmodyfikowany ;) Budy TRACERA sa warte swojej ceny i maja o niebo lepsze zasilacze niz ten syf Codegen, na temat ModeComa wstrzymuje sie od glosu - ja nie znam ich tak dobrze, ale w sumie to dobra firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 roznica jest duza w ModeComach zazwyczaj montuja PSU HuntKey Mimo ze w wiekszosci wypadkow robi sie glosny po jakims czasie. Blachy w ModeComie tez sa duuuzo grubsze, solidniej i dokladniej wykonane. Mialem CondonGena :P i Tracera, teraz mam Angel ModeComa, niebo a ziemia porownanie 8) Nie qpuj byle qpy, doloz pare groszy i qp pozadniejsza buda, warto 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 roznica jest duza w ModeComach zazwyczaj montuja PSU HuntKey Mimo ze w wiekszosci wypadkow robi sie glosny po jakims czasie. Blachy w ModeComie tez sa duuuzo grubsze, solidniej i dokladniej wykonane. Mialem CondonGena :P i Tracera, teraz mam Angel ModeComa, niebo a ziemia porownanie 8) Nie qpuj byle qpy, doloz pare groszy i qp pozadniejsza buda, warto 8) Tracer to nie jest qpa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 roznica jest duza w ModeComach zazwyczaj montuja PSU HuntKey Mimo ze w wiekszosci wypadkow robi sie glosny po jakims czasie. Blachy w ModeComie tez sa duuuzo grubsze, solidniej i dokladniej wykonane. Mialem CondonGena :P i Tracera, teraz mam Angel ModeComa, niebo a ziemia porownanie 8) Nie qpuj byle qpy, doloz pare groszy i qp pozadniejsza buda, warto 8) Tracer to nie jest qpa Ktorego masz na mysli ? Tego z ALU ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 wybacz SpiderMAN, ale składałem kompa na obudowie Tracer i już tego nie zrobię, w/g mnie straszna tandeta - za cienkie blachy, złe wykończenie wewnątrz (te z segmentu 140 zł) ModeComy można już kupić za 180zł i myślę, że warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 roznica jest duza w ModeComach zazwyczaj montuja PSU HuntKey Mimo ze w wiekszosci wypadkow robi sie glosny po jakims czasie. Blachy w ModeComie tez sa duuuzo grubsze, solidniej i dokladniej wykonane. Mialem CondonGena :P i Tracera, teraz mam Angel ModeComa, niebo a ziemia porownanie 8) Nie qpuj byle qpy, doloz pare groszy i qp pozadniejsza buda, warto 8) Tracer to nie jest qpa Ktorego masz na mysli ? Tego z ALU ? Np. tego, oraz mojego zmodyfikowanego Magnetic-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 roznica jest duza w ModeComach zazwyczaj montuja PSU HuntKey Mimo ze w wiekszosci wypadkow robi sie glosny po jakims czasie. Blachy w ModeComie tez sa duuuzo grubsze, solidniej i dokladniej wykonane. Mialem CondonGena :P i Tracera, teraz mam Angel ModeComa, niebo a ziemia porownanie 8) Nie qpuj byle qpy, doloz pare groszy i qp pozadniejsza buda, warto 8) Tracer to nie jest qpa Ktorego masz na mysli ? Tego z ALU ? Np. tego, oraz mojego zmodyfikowanego Magnetic-a Magnetica, to akurat mialem BLACK I nie mow ze to nie qpa. Nie ma w nim nic dobrego, no moze troche poza wygladem. Blachy ma jak puszka na sardynki :? Ten ALU ponoc lepszy, ale juz nie dowierzam takim firmom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...